Heipparallaa täältä aurinkorannikolta!

Reilu kaksi viikkoa jo takana koulua Fuengirolassa, aivan silmän räpäyksessä mennyt tämä aika.

Tässä ajassahan on ehtinyt suorittamaan jopa 3 näyttöä, kiitettävin arvosanoin: transfer bussiohjeistukset. Retkinäyttö, joka suoritettiin Benalmadenan lintupuistossa Parque de la Palomassa. Sekä aktiviteettinäyttö, jossa arpa suosi ja pääsin vetämään allasjumpan.


On saanut istua pitkiä päiviä luokkahuoneessa, päässyt tutustumaan Fuengirolan yöelämään, käymään maukkailla tapaksilla sekä nauttimaan hyvin lämmittävästä auringosta.


Espanjassa kuitenkin vietetään siestaa, joka on yleisemmin 3tuntia iltapäivällä oleva vapaa-aika. Tämäkin aika on käytetty ahkerasti opiskeluun, samalla loikoillen auringossa. Toki välillä on pitänyt ottaa hengähdystaukoa ja käydä esimerkiksi veneilemässä.


Tempo on ollut kova, eli rytinällä menty eteenpäin, mutta kyllä se vain tämänkin tytön pää on menossa mukana kestänyt. Hujautetaan vielä vähän päälle viikko nauttia uuden oppimisesta ja jäädään jänskättämään viimeisen viikon rekrytointeja kuinka käy.



“Matkakärpäsen puremaan ei tunneta vastalääkettä. Tiedän sen, ja kannan tartuntaa onnellisena koko loppuelämäni ajan.”
– Michael Palin

 

Tätä tunnetta, jota sanoin ei voi kuvailla, tuntuu, että vihdoin olen oikealla tiellä. Päätös alan vaihdoksesta olisi vain pitänyt tehdä jo aikaisemmin, tänne minut on luotu, maailmalle.

🤍Minttu

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valmis ulkomaan matkaopas!

Suomen syksystä kohti Turkin lämpöä